Народна артистка України, композитор та співачка Ірина Білик зробила жорстку та безкомпромісну заяву щодо своїх підписників у соціальних мережах. Про це стало відомо зі сторінки у Facebook самої Ірини.

"Дорогі фейсбучні друзі! Всім, звичайно, спасибі за увагу до фото і матеріалів, які я публікую. Спасибі всім добрим і щирим шанувальникам! Я терпіла довго .... Відтепер усі мерзенні і бридкі коментарі в мою сторону або моїх друзів на фото, а так само сторінки ..з яких ви- "моделі року"))))) маєте право ображати і принижувати людей ... я буду без жалю видаляти! Мені такі "друзі" не потрібні! Всім відданим шанувальникам мої ніжні і щирі поцілунки .. ", - написала українська співачка.

Читайте також: Гастролі довели Ірину Білик до крапельниці (фото)

Нагадаємо, російська акторка, сценарист та режисер Рената Литвинова опублікувала фото в своєму Instagram зі своєю донькою Ульяною та співачкою Земфірою з концерту американського рок-гурту Red Hot Chili Peppers, який відбувся на стадіоні "Відкриття Арена" в Москві. В кадрі Рената ніжно обіймає доньку, а Земфіра посміхається. Фото швидко набрало декілька тисяч "лайків" та безліч коментарів.