Новий транспортний літак Ан-178, який вперше представлений в рамках 51-го Міжнародного авіакосмічного салону "Ле Бурже-2015", викликав надзвичайний інтерес. Про це повідомляє Gazeta.

"Зацікавленість є, заплановано велику кількість зустрічей, переговорів. Скажу відверто: у нас ще ніколи не було так напружено. Велика зацікавленість саме по цьому літаку і по іншим або з питань співробітництва", - сказав генеральний конструктор ДП "Антонов" Дмитро Ківа.

Він зазначив, що цей літак зроблени за новітніми технологіями, тому інші українські вироби поступаються йому в характеристикам. Після презентації АН-178, міжнародні компанії відразу вирішили провести переговори з українськими виробниками.

"Ми продовжуємо переговори, які вже почали раніше. Є багато партнерів, як традиційні Китай, Індія, Саудівська Аравія, так і нові. Заплановані зустрічі з представниками Німеччини, Польщі та іншими", - сказав Ківа.

Матеріал по темі: З Путіним судитимуться за приховування смертей на Донбасі

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що напередодні авіасалону в Ле Бурже Петро Порошенко відвідав ДП "Антонов".