Суд залишив в силі розпорядження Обухівської райдержадміністрації від 16 січня 2009 року про виділення 6 га у власність громадянам.

Про це свідчить постанова Київського апеляційного госпсуду від 13 травня, - повідомляє Тиждень.

Своєю постановою апеляційний суд скасував рішення Господарського суду Київської області від 6 жовтня 2014 року, яким визнали недійсними розпорядження про виділення землі.

Читайте також: Український банк купили родичі Дмитра Медведєва

Нагадаємо, яхт-клуб "Борей" вже не перший рік судиться за свою землю. Зокрема, у 2008 році визнання недійсним держакту яхт-клубу на ділянку площею 1,5 га через суд домагалося ТОВ "Затишне", а в 2011-2013 роках – прокурор Обухівського району, який представляв інтереси Козинської селищної ради.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Довідка. Спірні 14 га розташовані у смузі між дамбою Конча-Заспа-Плюти і Канівським водосховищем на восьмому кілометрі від санаторію "Жовтень".

Земля яхт-клубу - в межах 6 га, які скупив нардеп Олександр Онищенко.

Більшу ділянку площею 8 га викупив народний депутат Нестор Шуфрич. Коли законність виділення почали оскаржувати, він особисто подавав апеляцію до суду.

Суд першої інстанції зазначав, що землі яхт-клубу на ділянку Шуфрича не накладаються і навіть не межують із нею.