У Києві на перехресті бульвара Перова та вулиці Кибальчича сталося зіткнулися два автомобілі. В результаті аварії постраждало п'ятеро людей.

За попередніми даними водій "Шевроле Авео" вирішив повернути з бульвара Перова на вулицю Кибальчича і не пропустив при цьому автомобіль "Мерседес Віто", що рухався в напрямку Троєщини, повідомляє "Експресо".

На місце аварії прибули дві карети швидкої допомоги. Медики негайно надали допомогу п'ятьом потерпілим: трьом хлопцям і одній дівчині з "Мерседесу", а також водію "Шевроле".

Потерпілі відмовилися від госпіталізації.

Самі ж водії не коментують аварію, та не розповідають хто став винуватцем ДТП.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Подолу пообіцяли два тижні заторів

Нагадаємо, що з понеділка, 25 липня і до 8 серпня в Києві буде обмежено рух автотранспорту на магістралі від Наддніпрянського шосе до вулиці Науки.