Надія Савченко виступила в Одесі з провокаційною заявою. Відео опубліковано на YouTube.

Під час візиту до Одеси Савченко заявила, що Ростов-на-Дону – це Україна.

"Я вдячна вам за ті листи, які ви мені писали у в'язницю, це дуже підтримувало, особливо ваш одеський гумор. Коли отримуєш такі листи, завжди стає на душі веселіше. Як мені в тюрмі говорили, "Одеса - мама, Ростов - тато". Так ось, необхідно пам'ятати, що не Одеса - це Росія, а Ростов - це Україна", - сказала Нардеп.

Нагадаємо. що одесити зустріли Савченко яйцями

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нардепа Надію Савченко намагалися закидати яйцями під час виступу перед учасниками протесту на Думській площі Одеси.

Прибувши на площу, Савченко ознайомилася з облаштуванням "Антитруханівского майдану" і почала зі сцени відповідати на питання людей. У цей час двоє чоловіків кинули в неї яйця, але не потрапили, повідомляє "Думська".

Зазначимо, що Герой України і народний депутат Надія Савченко сьогодні, 24 липня, прибула до Одеси.

На прес-конференції вона заявила, що приїхала "на запрошення одеситів, які писали листи з проханням розібратися з корупцією на ОПЗ, а також скаржилися на місцеву владу".