Столичні правоохоронці затримали злодія, який намагався під час затримання проковтнути вкрадене.

Як повідомляє прес-служба ГУ НП у місті Києві, ввечері жінка поверталася додому і помітила підозрілого чоловіка, який дивно поводився біля під'їзду її будинку. Коли жінка зайшла в будинок, невідомий відправився за нею і зірвав з шиї золотий кулон. Після цього зловмисник вибіг з парадного. Потерпіла намагалася його наздогнати і почала кликати на допомогу.

Крики жінки почули перехожі, вони то і допомогли наздогнати грабіжника. Затриманим виявився 27-річний киянин, у якого вилучили вкрадене, газовий балончик і зв'язку ключів.

Читайте також: Ошукані вкладники перетворили центр в транспортне пекло

Пізніше з'ясувалося, що затриманий перебував під дією наркотичної речовини. Відкрито кримінальну справу.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадуємо, сьогодні вранці в Києві на вулиці Саксаганського в продуктовому магазині спрацювала пожежна та охоронна сигналізація.

Коли правоохоронці під'їжджали до магазину, то побачили чоловіка, який стояв біля магазину і дивився як там розгорається полум'я.