На частині території окупованого Луганська і прилеглих до обласного центру районів зафіксували близько 200 одиниць важкої військової техніки.

Про це повідомляє прес-служба полку патрульної служби міліції особливого призначення Дніпро-1 на сторінці Facebook.

"Полк "Дніпро-1" регулярно веде повітряну розвідку з метою виявлення сил російських терористичних військ на окупованих територіях та попередженню їхньої активізації. Можна відверто говорити про чергові сліди присутності російської техніки та найманців,зокрема на окупованій території Луганщини", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: "Фурія" допомогла знищити 41 танк і БМП бойовиків

Згідно інформації, на території захопленої терористами військової частини 3035 знайшли 24 танки, 12 бойових машин десанту, 14 БТР та 11 УРАЛів. На території іншої захопленої військової частини А-1973 знайшли 14 танків та 7 УРАЛів. Значну кількість техніки та 23 бойових бензовозів виявили у інших районах міста.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

За даними Дніпра-1, це - далеко не вся бойова техніка, яка розташована в окупованому Луганську.

"Отже, про дотримання Мінських домовленостей з боку російських терористичних військ наразі не може йти мови. Адже дотримується їх тільки українська сторона", - підсумувала прес-служба.