Колишній російський прем'єр-міністр, лідер партії "Парнас" Михайло Касьянов сьогодні у Європарламенті презентував доповідь Бориса Нємцова "Путін. Війна". Він наголосив, що Росія віроломно напала на Україну, а її Збройні сили ведуть військові дії на український території.

Про це повідомляє "Укрінформ".

"Це агресія російського керівництва, адміністрації, уряду проти незалежної країни. Росія, фактично, віроломно напала на Україну", - наголосив Касьянов.

Він зазначив, що метою доповіді є роз'яснення громадянам того, що відбувається насправді, "про ту брехню, яку нинішня російська пропаганда згодовує російським громадянам, щодо анексії Криму і військових дій на Донбасі".

Доповідь має зруйнувати неправду російського керівництва про те, що Росія не підтримує бойовиків на сході України.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Читайте також: Європарламент більше не вважає Росію стратегічним партнером

"Те, що, нібито, російська бойова техніка не бере участь у бойових діях, про те, що, нібито, російські гроші не залучені там – все це брехня", - заявив Касьянов.

Від розвитку ситуації у війні проти України, за словами російського опозиціонера, залежить майбутнє Росії.

Касьянов повідомив, що доповідь Нємцова "Путін. Війна" активно поширюється у багатьох російських регіонах.

Ілля Яшин, соратник Бориса Нємцова у свою чергу наголосив, що "Путін втягнув Росію у криваву авантюру".