Мешканець російського Омська вирішив підзаробити на Євро-2016, поставивши чужі гроші. Він украв на роботі 87 тисяч рублів та невдало відніс їх букмекерам.

Як пише УМВС Росії в місті Омську, чоловік працював кур'єром в одній зі служб доставки. 10 червня, наприкінці дня, він здав начальству лише звіт про роботу, але не гроші. "Бізнесмен" сказав, що занесе 87 тисяч рублів завтра, але сам пішов до букмекерської контори.

Чужі гроші 26-річний чоловік поставив на перемогу Франції з різницею у два м'ячі. Однак господарі турніру його підвели й перемогли румунів з рахунком 2:1. Кур'єр програв крадені гроші.

Наступного дня він розповів начальству, що його обікрали. За справу взялася міліція і виявила, що чоловік уже два роки є постійним гостем у букмекерів. 10 червня він поставив 87 тисяч рублів на перемогу збірної Франції.

Читайте також: 10 несподіваних фактів про шахи

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Проти хлопця завели кримінальну справу за статтею "крадіжка". Він має усі шанси відсидіти два роки за ґратами.

Збірна Франції цього року підвела не одну людину. Вона, будучи фаворитом фіналу Євро-2016, поступилася Португалії.