Прес-служба Нобелівського центру миру в Осло 15 червня повідомила про призупинення співпраці організації з Міжнародною футбольною асоціацією. Партнерство організацій зупинено до кінця розслідування корупційного скандалу у ФІФА.

Про це повідомляє видання AFP.

В прес-службі зазначають, що рада директорів зобов'язала керівництво центру призупинити співробітництво з ФІФА у найкоротші терміни.

Нобелівський центр миру повідомив, що спільна робота буде припинена, доки не зміняться обставини. Представники комітету поки відмовилися коментувати звинувачення в корупції, які висунули деяким функціонерам футбольної асоціації.

Читайте также: Adidas поставив під сумнів репутацію ФІФА

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Партнерство Нобелівського комітету і ФІФА почалося в 2012 році. Організації стали родоначальниками ініціативи "Рукостискання за мир", яка закликає капітанів команд тиснути один одному руки перед кожним матчем і також вітати суддів.

Нагадаємо, через корупційний скандал в ФІФА співпрацю з футбольною організацією припинили Інтерпол, а також кілька спонсорів. Серед яких Coca-Cola, Adidas, Visa, McDonald's та Hyundai.