В Одесі качка-художниця пише картини, які купують по 100 доларів.

Ідея навчити качку писати картини народилася у стиліста і дизайнера Aniri Kintevs під час відвідування виставки однієї художниці. Дивлячись на абстракцію, дівчина подумала: "Так навіть качка змогла б малювати". Пішла на ринок і купила майбутнього живописця.

Вік качки - два місяці. Її стать ще не визначена, тому й ім'я у неї універсальне - UTCA Popekinsky (Унікальний талановитий креативний художник). Прізвище Popekinsky теж невипадкове, адже це саме пекінська качка.

Процес прилучення до мистецтва почався відразу: в тарілки з фарбою опускали лапки качки, а потім відпускали її на аркуші паперу. Пізніше перната художниця вже почала ходити по полотні та тканинах.

Хазяйка качки каже, що її жарт перетворився на серйозне заняття. Багато хто замовляє качині роботи. Зараз спільно з hand made майстринею Анірі і UTCA розмальовують еко-сумки, футболки і майки.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

У шанувальників таланту художниці UTCA є можливість заглянути в її відеоблог "Качині історії".