Керівника ділового видання "Бізнес-Цензор" Сергія Головньова 25 липня побили в центрі Києва. Напад стався на Подолі, на нього напали двоє невідомих, нічого не вкравши.

Про це журналіст розповідає на своїй сторінці у facebook.

"Учора після роботи йшов Костянтинівською вбік Контрактової. Напали два чоловіки. Усе продумано. Один ішов попереду в капюшоні, прикриваючи обличчя рукою, косив під п'яного. Інший – позаду. Порівнялися, подачі з двох боків. Повалили на землю, відлупцювали впродовж хвилини й утекли. Вочевидь, пасли від офісу", - пише Головньов.

Він також зазначив, що нападники нічого не вкрали.

"Не пограбування, бо в один бік полетіла сумка, в іншу – телефон. Нічого не взяли. Не наркомани, бо так сплановано, що облич не бачив. Яскрава прикмета – синя куртка з капюшоном, знявши яку всі прикмети знищуються", – зазначив він.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки
Показати ще

Читайте також: У Києві вулиця Нижній вал "поніжнішала"

Журналіст написав заяву в органи внутрішніх справ, але результатів не чекає, "бо за бажання легко можна спланувати напад, який не матиме явних доказів".