Невідомий хлопець із Великої Британії на ім'я Джош повинен залізти під стіл та боятися. Його суперник на ім'я Дерріл сильно побив себе заради ефектної погрози супернику.

Про відео, яке стало вірусним у Сполученому Королівстві, пише Mirror. Дерріл, який називає себе "танком", стрибає у стилі Мухаммеда Алі та кричить про швидку смерть свого опонента. Він демонструє свою силу ударами по власному тілу.

"Джош, ти ніщо! Я знищу тебе! Я танк. Приходь до мене, і ми все рішемо", - приблизно такі слова вигукував Дерріл та паралельно бив себе кулаками.

Мережу здивував худий приятель Дерріла. Він нічого не говорив, але показував "кунг-фу" на задньому плані.

Читайте також: Заради експерименту відеоблогер спалив усю лінійку iPhone

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

У британських соцмережах з'явився популярний хештег #prayforjosh (молимось за Джоша). Це відео прокоментував навіть боксер-професіонал Тоні Белью. Він порадив Джошу не виходити на вулицю.