Знаменитий італійський футбольний клуб "Мілан" планує купити цього літа нападника "Шахтаря" Луїса Адріано.

Як відомо, контракт Луїса Адріано з "Шахтарем" завершується взимку. Раніше була інформація, що "Мілан" має намір підписати форварда на правах вільного агента.

Однак тепер La Gazzetta dello Sport повідомляє про можливе підписання вже влітку.

Генеральний директор "Мілана" Адріано Галліані займається комплектацією складу, а президент клубу Сільвіо Берлусконі заявив про необхідність мати у складі трьох сильних нападаючих: Златана Ібрахімовіча, Джексона Мартінеса і Луїса Адріано.

Читайте також: Маркевич впевнений, що Коноплянка піде з "Дніпра"

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

А тим часом у "Мілані" змінився головний тренер. Сьогодні, 16 червня, Філіппо Індзагі відправлений у відставку. На його місце вже призначений сербський фахівець Сініша Михайлович.

41-річний Індзагі пропрацював з командою лише рік - в минулому сезоні "Мілан" зайняв 10 місце в чемпіонаті Італії і не пробився в єврокубки.