Столичні правоохоронці затримали крадія, що вчинив розбійний напад на киянку.

Про це повідомила прес-служба ГУ НП у місті Києві.

Згідно з повідомленням, під загрозою ножа 35-річний чоловік відібрав у жінки велосипед. Поліцейські за кілька хвилин прибули на місце інциденту та затримали зловмисника на місці злочину.

Стало відомо, що ввечері до чергової частини управління поліції зателефонувала місцева, яка почула крики сусідки про допомогу. Там, 56-річна власниця приватного будинку стала жертвою розбою. Інцидент стався на вулиці Лісовій.

Жінка знаходилась вдома разом із донькою. Двоє невідомих людей раптом увірвалися в житло. Один із них побив власницю будинку та погрожував ножем. Далі він схопив ключі від господарської споруди та забрав велосипед.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Зловмисника, що виявився уродженцем Черкаської області, затримали на місці. З'ясувалось, що раніше він уже мав проблеми з законом.

Читайте також: Поліція повідомила про озброєних "чорних ходаків" в Києві

Нагадуємо, сьогодні, 27 липня, у Києві на вул.Рокоссовського, 3А в 9-поверховому житловому будинку на восьмому поверсі сталася пожежа.