У вівторок, 26 липня, в Києві біля станції метро "Політехнічний інститут" пропала вагітна двійнятами дев'ятнадцятирічна Дарина Лаговська.

Про це на своїй сторінці в Facebook написала родичка зниклої, відома журналістка Ірина Драбок.

"Вчора ввечері пропала Дарина Лаговська 19 років в районі ст.Метро Політехнічний Інститут. Останній раз її бачили в кафе" Львівські Пляцки"за адресою проспект Перемоги 33. О 22:26 вона подзвонила мамі і сказала, що стало дуже погано і болить живіт. Об'їхали і обдзвонили пологові будинки і лікарні. Інформації - нуль. Поліція працює. Заява написана. Слідчі опитують свідків. Результату немає. Хто бачив цю дівчинку, або знає, де вона зараз, терміново телефонуйте. 067 708 58 79 це мій номер ", - написала Дарина.

Читайте також: Страшна пожежа забрала життя у двох киян

Нагадаємо, що в Києві на ул.Рокоссовского, 3А в 9-поверховому житловому будинку на восьмому поверсі сталася пожежа. В результаті якої загинуло двоє осіб.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще