У грудні 2004 року відкрився тропічний парк розваг "Tropical Islands". Він знаходиться в 60-ти кілометрах на південь від центру Берліна в ангарі колишньої радянської військової бази.

Про це повідомляє Сameralabs.

Колись в ангарі площею 66 тисяч кв. км. стояли дирижаблі. Тепер це один з унікальних курортів у самому серці Європи.

У "Tropical Islands" підтримують постійну температуру 26 ° С. Він відкритий круглий рік 24 години на добу, 7 днів на тиждень. Парк здатний розмістити 6 тисяч осіб. Від зовнішнього світу його захищає світлопроникний купол площею 20 тисяч кв. км.

Тут можна знайти 600 різних видів рослин, зокрема пальми, папоротеві і мангрові зарості. Серед них можна прогулятися по кілометровій доріжці для гостей.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Басейн "Тропічне море" займає площу, яка в три рази більше олімпійського басейну. Температура води в ньому 28 ° С, а поруч простягається піщаний пляж шириною 200 метрів.

Читайте також: Картини одеської качки-художниці продають по 100$

"Лагуна з Балі" займає 1200 кв. метрів, має постійну температуру 32 ° С, дві водні гірки, штучні течії, фонтани і джакузі.

У "Tropical Islands" найвища водна гірка в Німеччині. Вона заввишки з чотириповерховий будинок - 27 м. Всього тут чотири різні гірки, в тому числі одна з 76-метровим жолобом для найсміливіших. Тут можна розвинути швидкість до 70 кілометрів на годину.