Британську школярку батько-мусульманин протягом чотирьох років протримав у клітці через те, що не схвалював її західний спосіб життя.

Про це повідомляє Mirror. 21-річну Аміну Аль-Джефера перевіз її батько Мохаммед в Саудівську Аравію з валлійського міста Суонсі, коли їй було 16 років. Вона стверджує, що постійно голодувала й піддавалася фізичному насильству. Високий суд Лондона зазначає, що дівчина залишається в полоні свого батька в саудівському місті Джидда. Їй не дозволили вийти заміж за власним вибором.

62-річний батько працює в університеті Абдулазіза в Джидді. Він переїхав до Уельсу, разом зі своїми вісьмома іншими дітьми, перш ніж його дочка народилася. Там вони отримали фінансову допомогу та їх усіх відправили вчитися в британські школи й вищі навчальні заклади. Через деякий час батько забрав її до Саудівської Аравії, оскільки йому не подобалося її "ставлення й поведінка". Він вважав, що в праві контролювати її свободу і пересування.

Британський адвокат Анн-Марі Хатчінсон розповіла, що їй вдалося трохи поговорити з дівчиною, коли вона втекла з батьківського полону. Вона, за словами юриста, сказала, що хоче до Великобританії, щоб самій контролювати своє життя.

Мохаммед Аль-Джефера відмовився, щоб його дочка відвідала консульство Великобританії. Він побоюється, що їй можуть дати притулок в країні.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще