Група бойовиків у ніч на середу намагалася прорвати позиції української армії під Мар'їнкою.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"В ніч з вівторка на середу підконтрольні російській владі злочинці не лише продовжили обстріли, але й здійснили спробу прориву. Після опівночі штурмова група чисельністю близько 30 бойовиків безрезультатно атакувала наші позиції в районі Мар'їнки", - говориться у повідомленні.

У штабі АТО додають, що після цього ще одна група чисельністю не менше 150 бойовиків під прикриттям 120-мм мінометів штурмувала позиції сил АТО. Інформація про результати зіткнення та втрати з обох боків уточнюється.

Читайте також: "ДНР" сподівається на офіційне визнання з боку Росії та Еквадору

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Загалом за минулу ніч зафіксовано близько 40 випадків обстрілів сил АТО та об'єктів інфраструктури населених пунктів. Мар'їнку перед спробою прориву обстрілювали зі 120-мм мінометів та озброєння танків. З такого ж озброєння обстрілювали Старогнатівку", - відзначають у прес-центрі АТО.

На Луганщині зі 122-мм гаубиць обстрілювали Оріхове й Новотошківку, з мінометів калібру 120 мм – Золоте, з гранатометів – Трьохізбенку. Біля Артемівська 120-мм міни вибухали біля позицій сил АТО поруч з Троїцьким. Там же зафіксовані обстріли з танка та переносної версії системи "Град".