Баскетбольний клуб "Голден Стейт Уорріорз" виграли фінальну серію плей-офф НБА, вчетверте обігравши "Клівленд" 105: 97. Загальний рахунок фінальної серії 4-2 на користь "Голден Стейт".

Таким чином, каліфорнійський клуб виграв чемпіонат після 40-річної перерви. Останнє до сьогоднішнього дня чемпіонство "Уорріорз" датоване 1975 роком.

Це найдовший проміжок між двома чемпіонство в історії НБА.

"Уорріорз" стали всього лише п'ятою командою ліги, у якої тепер в активі не менше чотирьох титулів, після "Бостона", "Лейкерс", "Чикаго" і "Сан-Антоніо".

Читайте також: "Чикаго Блекхокс" став володарем Кубка Стенлі

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Форварда "Голден Стейт" Андре Ігудалу визнали MVP фінальної серії. Це несподіванка, адже всі називали кращим гравцем "Уорріорз" Стефена Каррі.

Головною причиною вибору Ігудали стала його блискуча гра в захисті проти кращого баскетболіста світу і лідера "Клівленда" Леброна Джеймса.