Баскетбольний клуб "Голден Стейт Уорріорз" виграли фінальну серію плей-офф НБА, вчетверте обігравши "Клівленд" 105: 97. Загальний рахунок фінальної серії 4-2 на користь "Голден Стейт".

Таким чином, каліфорнійський клуб виграв чемпіонат після 40-річної перерви. Останнє до сьогоднішнього дня чемпіонство "Уорріорз" датоване 1975 роком.

Це найдовший проміжок між двома чемпіонство в історії НБА.

"Уорріорз" стали всього лише п'ятою командою ліги, у якої тепер в активі не менше чотирьох титулів, після "Бостона", "Лейкерс", "Чикаго" і "Сан-Антоніо".

Читайте також: "Чикаго Блекхокс" став володарем Кубка Стенлі

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Форварда "Голден Стейт" Андре Ігудалу визнали MVP фінальної серії. Це несподіванка, адже всі називали кращим гравцем "Уорріорз" Стефена Каррі.

Головною причиною вибору Ігудали стала його блискуча гра в захисті проти кращого баскетболіста світу і лідера "Клівленда" Леброна Джеймса.