"Червоні дияволи" не відмовилися від ідеї переманити до себе захисника "ірисок". "Манчестер Сіті" вже наблизився до того, щоб придбати захисника "Евертона" і збірної Англії Джона Стоунса, пише "Телеграф".

Відомо, що "іриски" оцінюють 22-річного футболіста в £ 50 млн і відкинули першу пропозицію "городян". Тепер "Манчестер Сіті" готовий виплатити необхідну суму.

Читайте також: "Особливий" тренер Манчестер Юнайтед ледь не став жертвою злодіїв

Раніше повідомлялося, що Стоунс попросив керівництво "Евертона" відпустити його в "Манчестер Сіті". За "Евертон" Стоунс виступає з 2013 року. За цей час він зіграв за клуб 95 матчів.

Нагадаємо, головний тренер мадридського "Реала" Зінедін Зідан розповів, що клуб не відмовився від планів купити півзахисника "Ювентуса" Поля Погба. Він додав, що Погба зараз перебуває в полі зору багатьох футбольних клубів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще