Працівники прокуратури та Служби безпеки України "піймали" на хабарі оператора одного з територіальних центрів із надання сервісних послуг МВС України у Харківській області.

Про це повідомляє перес-центр СБУ.

Правоохоронцям вдалося встановити, що оператор, користуючись своїм службовим становищем, вимагав хабара в розмірі одинадцяти тисяч гривень від місцевого мешканця за допомогу в постановці на облік транспорту, який був зареєстрований на території окупованого півострову.

Читайте також: Корупцію в країні "кришує" СБУ - генерал-полковник

Джерело зазначає, що співробітники СБУ викрили хабарника прямо на робочому місці, після того, як він одержав усю суму, яку вимагав від чоловіка.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

За даними фактами правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Службовця затримали відповідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Триває досудове слідство.

Нагадаємо, співробітники спецслужби виявили чергову систему обкрадання державних вугільних підприємств в Донецькій та Луганській областях. Вугільні підприємства уклали угоди з комерційною структурою, а вартість контрактів бізнесмени завищили майже вдвічі.