Після того, як журналісти ряду західних видань припустили, що у дружини кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа Меланії насправді немає вищої освіти, зайти на її сайт стало неможливо.

Усі, хто намагається зробити це, автоматично перенаправляються на сайт її чоловіка, пише Huffington Post.

Видання опублікувало скрін з біографією потенційної першої леді США, де вказано, що вона навчалася в Університеті Любляни на факультеті архітектури і дизайну . Проте біографи Меланії стверджують, що вона покинула ВУЗ після першого курсу заради кар'єри моделі, яку розпочала ще в шістнадцятирічному віці. Така інформація є й у книзі словенських журналістів "Меланія Трамп - Історія зсередини: зі словенського комуністичного села в Білий дім".

Читайте також: Дружина Трампа вкрала промову у дружини Обами

Цікаво, що у біографії самого Дональда Трампа нічого не говориться про те, чим зараз займається його дружина. Буквально одним рядком тільки вказано, що вони побралися.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У свою чергу Меланія написала в Twitter, що сайт, створений ще в 2012 році, був видалений, оскільки він відображає неактуальну інформацію про її ділових і професійних інтересів на даний момент.

Дональд і Меланія одружился у 22 січня 2005 року. У березні 2006 року у пари народився син Беррон Вільям.

.