Клуби англійської Прем'єр-ліги "Арсенал" і "Лестер" погодили умови переходу півзахисника Ріяда Мареза до складу лондонців.

Про це повідомляє The Sun. 25-річний Марез підпише контракт з "Арсеналом" найближчим часом. Клуби продовжують обговорювати суму трансферу гравця. Про попередньої, інформації лондонці готові віддати за Мареза 44 мільйони євро. Раніше озвучувалася сума траснфер в 50 мільйонів євро.

Про перехід Мареза до складу "Арсеналу" оголосять протягом 48 годин. Тайський власник "Лестера" виша Шрівадданапрабха намагався переконати хавбека залишитися в клубі і підписати новий контракт. Але Марез відмовився від пропозиції. Чинний контракт футболіста закінчується влітку 2019 року.

Ще одним претендентом на Мареза був "Манчестер Сіті". Клуб навіть погодився збільшити пропозицію по ньому. Але півзахисник зробив вибір на користь "Арсеналу", оскільки тут йому запропонували більш вигідні умови.

Нагадаємо, Ріяд Марез в минулому сезоні англійської Прем'єр-ліги відіграв 37 матчів в складі "Лестера". Він зумів забити 17 голів. Футболіста в минулому сезоні визнали найкращим гравцем англійського чемпіонату за версією Асоціації футболістів.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще