Чоловік в електричному інвалідному кріслі помилково виїхав на жваву автостраду в Китаї. Він їхав по зустрічній смузі і міг потрапити під колеса автомобілів.

Про це повідомляє Metro. Інцидент зафіксували камери відеоспостереження. 80-річний чоловік в інвалідному кріслі виїхав на смугу зустрічного руху автостради в місті Чунціні. На ній налічується по три смуги в обидва боки.

Літній чоловік спокійно рухався по дорозі, не дивлячись на те, що водії починали маневрувати. Через нього на автостраді утворився хаос і невелика "тягнучка". Вантажівки, автомобілі та мотоцикли звертали зі шляху, аби не зіткнутися з ним.

У результаті виявилося, що він просто переплутав напрямок руху. На щастя все закінчилося без трагічних наслідків. Поліцейські вчасно прийшли йому на допомогу. Вони посадили його в автомобіль і відвезли додому.

Нагадаємо,велетенський смерч пронісся по шосе в провінції Гирін в Китаї. Вихор летів через пропускну зону, а в повітря злітала велика кількість уламків.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще