Керівник Національної поліції України Хатія Деканоїдзе обурилася низькими доходами слідчих. Вона також розповіла, що через це в Україні масово зростає злочинність. Про це повідомляє "Новое время".

За її словами, інвестиції в Нацполіцію повинні піти тільки на користь, проте ця реформа – процес довготривалий.

Деканоїдзе також поділилася своїми планами на об'єднання карного розшуку і слідства в єдиний організм. Проте, зазначила, що такі нововведення потребують суттєвих витрат, тому що кожен правоохоронець, зокрема – слідчий, повинен отримувати гідну заробітню плату. На її думку, це буде мотивувати їх до роботи, і як наслідок – зменшить кількість злочинів в країні.

Читайте також: Заробітна плата Міністра енергетики - 6 млн.грн. в місяць

"Ми визнаємо цю проблему, але ці крадіжки пов'язані із загальним зростанням злочинності. Так суспільство відповідає на соціально-економічну ситуацію в країні, ми ж можемо тільки швидко реагувати на такі випадки і не малювати красивих статистик, як це часто бувало раніше", - прокоментувала вона.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, Хатія Деканоїдзе на початку 2015 року була призначена радником міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова. Під керівництвом Деканоїдзе розпочато переатестацію особового складу поліції.