На Рівненщині хлопець вирішив покрасуватися перед дівчиною, заліз на трубу котельні та й закляк. Про це "Знай" повідомили у ДСНС Рівненської області.

До Служби порятунку за номером "101" надійшло повідомлення, що по вулиці Гагаріна на димовій трубі котельні перебуває людина.

На місце події негайно виїхало відділення рятувальників.

Вони побачили, що на цегляній трубі котельні на висоті 20 метрів, тримаючись за залізні поручні, знаходиться чоловік. Через переляк хлопчина не міг самостійно спуститися з труби.

Не гаючи часу, працівники Держслужби з НС піднялись до молодого чоловіка. За допомогою страхувального спорядження вони обережно спустили хлопця на землю. Від пережитого чоловік раптово втратив свідомість.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Читайте також: На Рівненщині стався вибух на нафтобазі WOG

Застосувавши реанімаційні заходи, рятувальники привели хлопця до тями, після чого передали врятованого лікарям швидкої медичної допомоги.