Киян просять допомогти розшукати відразу два автомобілі червого кольору, які зловмисники викрали протягом цієї доби. Повідомлення про викрадення розмістила спільнота dtp.kiev.ua на своїй сторінці в facebook.

Відтак, мешканців столиці просять допомогти розшукати Mitsubishi L200, червоного кольору, з номерним знаком АА1354ЕР. Повідомляється, що така автівка, з огляду на колір, є доволі рідкісною і може знаходитись у межах Київської області.

Читати також: Влада Києва знайшла винних у нестачі дитсадків

Прохають допомоги розшукати й інший автомобіль - теж червоного кольору, марки Peugeot 405, 1990 року випуску. Номерний знак - 12143КЕ. Викрали автівку в Голосіївському районі столиці.

Нагадаємо, компанія Tesla Motors повідомила про причини аварії свого електрокара. За словами предстаників Tesla, головною причиною ДТП став збій у гальмівній системі.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще