Сильна злива в Житомирі, що пройшла близько 19 години 29 липня, перетворила вулиці міста на басейн під відкритим небом.

Про це повідомляє місцеве видання "Журнал Житомира". Діти купалися на затопленому перехресті вулиць Покровська-Грушевського. Люди скаржилися, що злива підтопила приватні будинки на перехресті проспекту Незалежності та Покровської.

Потік води був такої сили, що шматки асфальтного покриття пішохідної частини зірвало й понесло в двори приватного сектора. Зливова система не справляється, деякі гратки просто засипані й забиті дошками. Дощовій воді не було куди стікати.

"Я проживаю в одному з цих будинків, коли я побачив, що вода хлинула на подвір'я та почала підступати до дверей мого будинку, будинку сусідів, то набрав номер нашої доблесної поліції та попросив допомоги, поради, до кого звернутися й попросив викликати наряд поліції, щоб зафіксувати факт підтоплення ділянки. Мені відповіли - чекайте патруль, пройшло півгодини, а патруля немає, я знову подзвонив на 102, мені сказали чекати, в результаті проїхало повз три патруля й ніхто не зупинився ", - розповів житель міста.

Нагадаємо, синоптики обіцяють 31 липня в Україні суху й спекотну погоду. Стовпчики термометрів піднімуться вдень до +29 - +36 градусів Цельсія.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще