До Київського метрополітену запропонували повернути гумористичні відеоролики.

Петицію з таким текстом опублікував на сайті Київської міської ради Богдан Таланов.

"Раніше люди заходили до вагонів поїзда метро, знаючи, що зможуть зарядитися позитивом від переглянутих ними відеороликів із гумористичими відео, але зараз, не зрозуміло з яких причин, це скасували. Поверніть людям цей заряд позитиву! Як тільки ми заходимо до вагону й бачимо ці смішні та позитивні ролики, так починаємо з самого ранку заряджатися позитивом, і відразу ж день починається прекрасно", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Звична тролейбусна зупинка зникне з "Либідської"

Раніше повідомлялося, що київський метрополітен отримає в експлуатацію нові вагони. На модернізацію планується виділити кошти з так званих "зелених" інвестицій.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Перерозподіл коштів і спрямування 30% на модернізацію вагонів столичного метрополітену - дуже важливо для міста, адже це не тільки дозволить поліпшити наш рухомий склад, а й заощадить до 40% електроенергії", - прокоментував заступник голови КМДА Ілля Сагайдак.