У столичному офісі державного підприємства "Укрспирт" і на місцях здійснення діяльності підприємства сьогодні проводять обшук. Про це повідомляє прес-служба підприємства.

"Обшук проводиться відповідно до постанови суду від 2 червня 2015 про надання дозволу на проведення обшуку нежитлових приміщень, розташованих за адресою м.Київ, вул. Бориса Грінченка", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі зазначили, що обшук проводиться на предмет перевірки документів та електронних носіїв, які містять інформацію про фактичний товарообіг "Укрспирту" за 2014 рік.

"Суд постановив, що метою проведення обшуку є виявлення і фіксація відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення, і майна, яке було видобуто за період 2014 року", - повідомляє прес-служба.

Матеріал по темі: Екс-директора "Укрспирту" оголосили в міжнародний розшук

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, Генеральна прокуратура України оголосила підозру керівництву ДП "Укрспирт" в розкраданні 500 млн грн.

Подібні претензії до підприємства озвучував глава Кабміну Арсеній Яценюк, який також скасував результати першого туру виборів нового глави "Укрспирту".