Відсьогодні в Україні набирає чинності закон про зниження ставки акцизу на вживані транспортні засоби. Відтепер, згідно прийнятому закону, пільгові умови ввезення автівок поширюються на осіб, які ввозять на територію країни для власного використання не більше одного авто на рік.

Також у документі наголошується, що на період його дії, до 31 грудня 2018 року, можливе ввезення на пільгових умовах не більше трьох автомобілів на одну особу.

Читайте також: Як не придбати автомобіль після аварії

При цьому, нововведення не поширюються на легковики, що ввозяться с Росії або ж окупованої території України, а також на автівки, вироблені до 1 січня 2010 року.

Нагадаємо, що закон про зниження ставки акцизу на вживані транспортні засоби був ухвалений народними депутатами 31 травня.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще