Росія відправить у четвер на Донбас 30-й "гумконвой".

Про це повідомляє прес-служба російського Міністерства з надзвичайних ситуацій, передає ТСН.

У Ростовській області, за повідомленням російського відомства, завершилося формування чергової колони з "гуманітарною допомогою" для жителів Донецької і Луганської областей. Конвой вже готовий до відправки.

"Його вихід з Донського рятувального центру МНС Росії запланований на ранок 18 червня", - зазначено в повідомленні.

Колона російського "гумконвою" складається із 100 вантажівок. Вони везтимуть "продукти харчування, зокрема, молочні консерви, борошно, крупи, макаронні вироби, олію, а також предмети першої необхідності та інші матеріальні засоби".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Читайте також: "Гумконвой" влаштував аварію у Воронезькій області

До того ж, за даними МНС Росії, в автомобілі завантажать понад 60 тонн медикаментів, які раніше доправили авіацією до Ростова-на-Дону.

Нагадаємо, раніше українські прикордонники розкрили несподіваний вміст попереднього путінського "гумконвою". В український прикордонній службі зазначали, що в одній із вантажівок виявили військові шоломи.