Київські працівники карного розшуку затримали викрадачів автомобіля гравця футбольного клубу "Динамо" (Київ) і збірної Марокко Юнеса Беланда.

Про це повідомляє прес-служба МВС м. Київ.

Юнеса пограбували біля будинку наприкінці травня. Злочинці в масках застосували проти футболіста газовий балончик. Відібравши у жертви ключі, мобільні телефони і гаманець, вони сіли в його Range Rover і зникли з місця злочину.

Юнес не зміг скласти фоторобот нападників. Крім того, що на них були маски, пограбування сталося дуже швидко і на вулиці вже було темно.

Читайте також: Гравець "Шахтаря" Фернандо переходить в "Сампдорію"

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У ході слідства міліція отримала інформацію, що викрадений автомобіль тримають в одному з гаражних кооперативів на Великій Кільцевій дорозі.

Правоохоронці затримали двох зловмисників, коли ті відкривали гараж. Молоді люди є уродженцями Рівненської області, в Києві знімали житло. Один з них мав проблеми з міліцією і раніше.