Біля будівлі законодавчих зборів Свердловської області невідомий чоловік у камуфляжі півтораметровим прутом арматури пошкодив три дорогих депутатських автомобілі.

Про це повідомляє портал "Znak".

Представниця обласного Міністерства внутрішніх справ розповіла, що зловмисника затримав співробітник охорони законодавчих зборів. Він і утримував дебошира до приїзду правохоронців.

Наразі, за повідомленням МВС, чоловік перебуває в поліції. Він пошкодив два автомобілі - Porsche Cayenne і Mercedes.

У МВС Свердловської області зазначають, що чоловік поводиться "неадекватно". На всі питання він відповідає, що "кругом одні негідники і корупціонери".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Читайте також: В центрі Москви розірвався снаряд

Депутат Андрій Альшевских повідомив, що одна із машин належить депутату з фракції ЛДПР. Інша належить супроводу депутата Армена Карапетяна.

За інформацією деяких блогерів, третій автомобіль міг належати депутату Володимиру Конькову. Він є засновником будівельної компанії, яка добудовує будинок для ошуканих вкладників.