Творці мультсеріалу "Сімпсони" не проходять повз жодну політичну подію у світі. Цього разу вийшла серія,присвячена Дональду Трампу та його "політиці ненависті".

На початку серії Гомер та Мардж сперечаються про кандидатів у президенти. У кадрі з'являється Гілларі Клінтон у ліжку з чоловіком, а потім Дональд Трамп, який пише "гучні" заяви в соцмережах.

Мільярдера старанно готують навіть до онлайн-виступу. Йому вколюють ботокс в обличчя, наносять засмагу, а на голову одягають собаку, який служить рудим волоссям. Усе це відбувається о третій годині ночі, а біля ліжка Трампа лежить книга Адольфа Гітлера.

Минулого разу "Сімпсони" висміяли у серії гру Pokemon Go. Гомер так нею захопився, що ледь не дозволив леву з'їсти Барта в зоопарку.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Читайте також: Гомер Сімпсон пограв у Pokemon Go

Нагадаємо, Дональд Трамп здобув популярність на передвиборних перегонах, завдяки скандальним заявам. Він називає Путіна хорошою людиною та закликає ненавидіти усіх мусульман.