79-річний Педро Лука, котрий живе в провінції Тукуман на півночі Аргентини, давно став місцевою знаменитістю, подивитися на яку приїжджають туристи та школярі.

А все тому, що цей дивний чоловік уже сорок років мешкає у печері, пише Daily Mail.

Педро чудово обходиться без таких благ цивілізації як водопровід та електрика. Коли він хоче їсти, то бере рушницю і прямує на полювання або спускається до найближчого села Сан-Педро-де-Колалао. До нього потрібно йти три години. Воду чоловік бере у струмку і вважає її найчистішою та найсмачнішою в світі.

Читайте також: Релігійний парк "Свята земля" в Аргентині (відео)

Разом з аргентинцем у печері живуть дві кози та одинадцять птахів. Удень вони пасуться, а увечері приходять до людини у пошуках захисту від ягуарів та інших хижаків. Пернаті сусіди по "квартирі" будять Педро голосними криками о третій годині ранку. Свій день аскет починає з того, що розводить багаття.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Чоловік має радіо на батарейках, і це його єдина техніка. Він багато часу проводить, гуляючи по крутих схилах. Лука говорить, що жити у гармонії з природою та подалі від цивілізації мріяв ще з дитинства. Вперше рідне село самітник покинув у 14 років, щоб подорожувати по Північній Аргентині й заробляти на перевезенні вугілля в Болівію. Потім він повернувся в рідні місця і став жити в печері. З роками це й зробило його місцевою легендою.