Через масовий ремонт доріг, рух транспорту у Києві буде паралізовано. Так, у "Київавтодорі" обіцяють до кінця року оновити 48 дорожніх покриттів, що складає близько 1,2 млн квадратних метрів. Експерти впевнені, що завдяки новим технологіям дороги повинні бути в ідеальному стані п'ять років, пишуть "Вести".

"Поточний ремонт проводиться на 400 тис. кв. м дорожнього покриття, а капітальний - на 1 млн 755 тис. кв. м. Незабаром розпочнемо ремонту на вул. Кіквідзе, пр. Глушкова (від вул. Васильківської до кордону Голосіївського району, від ВДНГ до Амурської пл.), На шляхопроводі по пр. Науки, Одеському шляхопроводі. В роботі використовуємо нові технології: при укладанні асфальту в бетон додаються полімери, які дозволяють дати п'ятирічну гарантію на покриття ", - повідомили в "Київавтодорі".

Читайте також: Столичні дороги не бачили ремонту з часів СРСР

В департаменті транспорту також підтвердили, що на ремонт доріг виділено з міського бюджету 1 млрд 146 млн грн.

"89,9 млн грн піде на поточні роботи і 1 млрд 57 млн ​​грн - на капітальний ремонт", - розповів голова департаменту транспорту Сергій Майзель.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Крім того, в планах "Київавтодору" проведення капітальних ремонтів міжквартальних проїздів.

"Зараз ремонтують двори майже у всіх районах Києва. Скажімо, в Печерському - це вул. Грушевського, 34 - 34а, Печерський узвіз, проїзд біля будинку №6а бул. Марії Приймаченко до бул. Дружби народів. У Подільському - це вул. Маршала Гречко, 20, пр. Правди, 64-64Б; в Голосіївському - це пр. Науки, 88-90, проїзд вул. Заболотного (від вул. Метрологічній до вул. Степового). В Оболонському вже відремонтували проїзд по вул. Дубровицької, 3, 5, 7, почали ремонт по вул. Героїв Дніпра, 40а, 42, 42а. У Шевченківському - це вул. Теліги, 35Б, 45-45а, на пр. Перемоги, 27, вул. Борщагівська", прокоментували у "Київавтодорі".

Нагадаємо, раніше Міністерство фінансів внесло ряд зауважень, зокрема про необхідність введення в поточному році незалежної системи контролю за якістю проведення ремонтних робіт на дорогах. Також Мінфін закликав впровадити як мінімум десятирічну гарантію на проведені дорожні роботи з боку підрядника.