У населеному пункті Горлівка представники "військкомату ДНР" зібрали працівників місцевої психіатричної лікарні і оголосили, що до 08.08.2016 останні повинні звільнити лікарню від психічно хворих, оскільки вона буде використана для прийому поранених.

Іншого приміщення хворим не надали.

Про це розповів на своїй сторінці у facebook голова "Інформаційного Опору" Дмитро Тимчук.

"Одночасно серед бойовиків "Горлівського гарнізону" поширюється інформація про плани проведення з 08.08.2016 широкомасштабної наступальної операції (нібито, як мінімум, на ділянці Донецьк-Горлівка)", - розповів Тимчук.

Також він зазначив. що з 27.07.2016 по 04.08.2016 на позиціях бойовиків, які перебувають на лінії зіткнення на північ від Ясинуватої, працює знімальна група з РФ.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Читайте також: Українцям показали "шкалу арештованості" Єфремова

Завданням якої є фіксація відповідних обстрілів позицій бойовиків, після їх попередніх збройних провокацій, з боку сил АТО. Кінцевим результатом роботи має бути поширення інформації про нібито порушення українською стороною Мінських угод.