Англійський рок-гурт "Foals" зняв новій кліп на композицію з четвертого альбому "What Went Down". Про це повідомляє Comma.

Студійна версія пісні вийде 28 серпня .

Головний редактор "Comma" Сергій Кейн зустрів лідера групи Янніса Філіппакіса в Гамбурзі, і той передав повідомлення для українських фанатів.

"Хлопці, я ж і сам родом з України. Мої предки по одній з ліній народилися і жили в Прип'яті, десь на початку 20-го століття. А років 10 тому я приїжджав в Україну як турист. Тусуватися в Києві та Івано -Франківську, класні місця, сила-силенна приємних спогадів. Ми обов'язково приїдемо в Україну і відірвемося, навіть не сумнівайтеся! Всім великий привіт! " - передає Кейн слова музиканта.

Матеріал по темі: Українець став вокалістом британської рок-групи

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Нагадаємо, що Денис Шафоростов, уродженець Донецької області, замінив колишнього вокаліста Денні Уорснопа в британській групі "Asking Alexandria".