Колумбійську модель Стефані Магон Рамірес знайшли мертвою в мексиканський столиці Мехіко. Її тіло з чисельними ознаками фізичного насильства та без одягу знаходилось у квартирі .

Про смерть молодої дівчини пише видання El Tiempo. За словами поліції, у Рамірес була зламана щелепа. Крім того, на її тілі та голові були чисельні травми. Невідомо, чому саме вона була без одягу.

Мексиканці схиляються до версії, що дівчину вбили, хоча й не виключають, що вона могла загинути через нещасний випадок. Модель могла впасти з вікна, повернутися додому, а потім померти від отриманих травм.

Магон Рамірес працювала в Мексиці за контрактом і перебувала в цій країні вже три місяці. На батьківщині на неї чекали чоловік та 4-річна донька. Родичі померлої вимагають, щоб її тіло відправили до Колумбії.

Читайте також: Коханка Ліонеля Мессі порівняла його з трупом

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Колишня коханка Ліонеля Мессі модель Хоана Гонсалес розповіла про інтимні подробиці життя із футболістом. 29-річний нападник нагадував дівчині труп під час заняття сексом.