Сьогодні в Росії святкують День ВДВ. П'яних солдатів у фонтанах, на диво, немає, але соціальні мережі розриваються від кумедних фото.

Головною темою цього року стали покемони. Майстри Photoshop створили картинки, на яких зобразили військових героями популярної мобільної гри. Геймерам пропонують спіймати "Десантозавра".

Також автори кумедних світлин помітили: якщо прочитати підряд перші літери імен трьох останніх президентів Росії, то виходить ВДВ.

Не забули цього роки творці мемів погратися з літерами та перетворити День ВДВ на День DVD. Компакт диску пасує армійський кашкет.

У невідомому місті солдатів привітали на білборді фразою "С Днем ВДВ, братишки". Якийсь розумник дописав на плакаті "Я тебе покушать принес". Ця фраза стала культовою, завдяки жахливому фільму "Зелений слоник".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Читайте також: Росії пророкують блискавичний крах

Однак Санкт-Петербург повністю зруйнував стереотипи про неадекватну поведінку солдат 2 липня. Тамтешні вояки взяли участь у витонченій фотосесії, де вони з книжками культурно відпочивають у парках.