В Ужгороді на дні каналу виявили арсенал боєприпасів.

Про це повідомляє прес-службі УМВС в Закарпатській області.

"В Ужгородський міськвідділ міліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що під час купання, біля мосту, він витягнув з дна каналу дерев'яний ящик з боєприпасами", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: У центрі Мукачевого перехожим продавали патрони

За словами чоловіка, він виніс ящик на берег, оскільки думав, що там - коштовності. А коли відкрив - побачив патрони і гранату. Після цього про знахідку повідомив міліціонерів.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фахівці вилучили та направили на дослідження одну ручну гранату та понад 300 набоїв різного калібру в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України в Закарпатській області.

Для обстеження водойми залучили групу водолазів аварійно-рятувального загону.

Цю подію зареєстровали в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції.

Правоохоронцями проводиться перевірка.