Полк "Азов" збираються реорганізувати в окрему бригаду спеціального призначення.

Про це повідомляють у твіттері полку.

Командир "Азова" вважає, що таким чином у них з'явиться можливість розширити склад полку до 2500 чоловік.

"Якщо все буде добре, то найближчим часом полк "Азов" буде перетворений в окрему бригаду спеціального призначення. Тоді у нас буде можливість розширитися до двох з половиною тисяч бійців. Повірте, вони у нас є. Значна кількість української молоді рветься в "Азов", але ми маємо закритий штат. Тобто ми не можемо зараз набирати людей бо нести відповідальність за неоформлених хлопців моральну відповідальність ", - заявив Андрій Білецький на святкуванні річниці визволення Маріуполя від бойовиків.

Читайте також: Полк "Азов" провів показове тренування за стандартами НАТО (фото)

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що спочатку полк "Азов" був добровольчим озброєним формуванням, створеним в Маріуполі на початку травня 2014 року у кількості батальйону. У вересні минулого року батальйон "Азов" вирішили розгорнути в полк. Уже через місяць полк офіційно увійшов до складу Національної гвардії України.

Кістяк підрозділу складають активісти Соціал-Національної Асамблеї, а на чолі стоїть керівництво СНА. З травня 2014 батальйон "Азов" бере активну участь у бойових діях, пов'язаних з проведенням антитерористичної операції на Сході країни, які розгорнулися в Маріуполі.