Добрі стосунки американського мільярдера Дональда Трампа та російського президента Володимира Путіна завершаться відразу після того, як мова піде про нафту. Бажання збагатитися на цьому ресурсі не лише посварить американського та російського лідерів, але й цілком може перетворити їх на потенційних ворогів.

Якщо вірити передвиборчій програмі Трампа - він планує збільшити видобуток американської нафти вдвічі за рахунок повної заборони її імпорту до США. Крім того, у плани Трампа входить також і зменшення преференцій для Китаю.

"Якщо він, перемігши на виборах, почне здійснювати подібну програму, тоді темпи зростання китайської економіки, які вже сьогодні не вражають, буде зрізано чи не вдвічі (якщо вони взагалі не скоротяться до нуля), а це означатиме, що ціни на нафту та іншу сировину можуть впасти до показників часів занепаду СРСР", - йдеться у статті Максима Михайленка для видання "Главком".

Автор переконаний, що Путін має бути більше зацікавлений у перемозі Гіларі Клінтон, яка боротиметься з путінським режимом "більш цивілізовано", аніж це робитиме Трамп.

Нагадаємо, раніше Знай.ua писав про те, що підігравання Трампа російському президенту завершиться для нього повною втратою підтримки виборців, у тому числі - представників української діаспори в США.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще