Вранці 18 червня було затримано двох мешканців столиці, які обґрунтовано підозрюються у скоєнні злочину. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Відкрито кримінальну справу за статтею про умисне вбивство на двох молодих людей віком 25 і 26 років. Також правоохоронними органами вирішується питання про обрання запобіжних заходів підозрюваних у вигляді утримання під вартою.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив про прямі докази причетності чоловіків до вбивства скандального журналіста. Зокрема, це експертиза ДНК з кинутих злочинцями речей, експертизи слідів в машині, з якої був розстріляний Бузина. Також в розслідуванні злочину допомогли прямі показання свідків і матеріали негласного спостереження оперативників карного розшуку МВС.

Читайте також: В Росіі несподівано помер друг Бузини

Експерти СБУ не виключають причетність російських спецслужб у вбивстві українського відомого журналіста. У МВС вважають, що головною причиною скоєння злочину є професійна діяльність Олеся Бузини.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Нагадаємо, що вдень 16 квітня двоє невідомих розстріляли колишнього шеф-редактора газети "Сегодня" Олеся Бузину прямо біля будинку, де він жив.