Стали відомі подробиці вибуху в Донецьку, який стався 17 червня на хімічному заводі. Про це у своєму блозі пише Олег Ярчук.

"В результаті нез'ясованих обставин стався вибух на базі розподільного зберігання артилерійського боєкомплекту калібрів 120-152 мм, підрозділів 7015-ї бази зберігання та ремонту озброєння і техніки", - пише він.

Вибух призвів до масштабних руйнувань. Від усіх будівель, розташованих біля будівлі заводу, залишився тільки фундамент. На території підприємства утворилась воронка в землі глибиною кілька метрів. Ударна хвиля вирвала всі дерева.

Блогер уточнює, що в результаті вибуху загинули російські військові з 7015-ї бази зберігання та ремонту озброєння і техніки, яка дислокується у Муліно Нижегородської області Росії.

"Уточнені втрати підрозділів 7015-й - 29 загиблих, 6 поранених і 15 зниклих безвісти. За попередніми даними вибух стався під час розвантаження боєкомплекту з подальшою детонацією підземних сховищ.Стан уцілілих двох сховищ поки не відомий", - пише Ярчук.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Матеріал по темі: У Донецьку стався потужний вибух на хімічному заводі

Нагадаємо, що вибух на хімзаводі зафіксували місцеві жителі і виклали фото і відео в соціальні мережі.