Тренер "Манчестер Юнайтед" звільнив футболіста, навіть не дочекавшись його переходу до іншого клубу. Через це в команді назріває черговий скандал. "Під гарячу руку" потрапив німецький півзахисник Бастіан Швайнштайгер.

Про це повідомляє "Germania.one".

32-річний футболіст був переведений у резервну команду, де склав компанію Аднану Аднан Янузай, Андреасу Перрейрі, Падді МакНейрі й Уїллу Кейну. Серед потенційних покупців: італійські "Мілан" та "Інтер", а також французький "Парі Сен-Жермен".

Читайте також: Глава ФБУ заявив про ліквідацію Міністерства спорту

Основною причиною скандалу стало те, що Жозе вказав Швайнштайгеру на двері, навіть не дочекавшись переходу гравця до іншого клуба, а відразу ж видворив його з команди, попросивши звільнити роздягальню.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Уболівальники "Червоних дияволів" вважають подібний вчинок Моурінью зневажливим у ставленні до Бастіану.

До критики Моурінью приєднався і брат Бастіана Швайнштайгера Тобі, який на своїй сторінці в Twitter коротко і ясно написав: "no respect".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Манчестер Юнайтед" запропонував за гравця "Ювентуса" 125 млн євро. "Червоні дияволи" мають намір укласти з Погба контракт на 5 років з річним окладом в 12 млн євро.