Вчора у Калинівській районній лікарні лікар-анестезіолог помстився завідуючому відділенням. Про це повідомляє Вінниця.ок

Напередодні 62-річного лікаря звільнили за неналежне виконання службових обов'язків.

"За попередніми матеріалами слідства, цього дня лікар з 40-річним стажем дізнався, що він наказом головного лікаря відсторонений від виконання службових обов'язків за порушення службової дисципліни та етики спілкування з пацієнтами та медперсоналом", - розповів перший заступник начальника калинівської міліції Володимир Білаш.

Завідуючий написав наказ про звільнення анестезіолога на підставі доповідної записки потерпілого. Дізнавшись про це, лікар завдав ударів ножем своєму керівнику. Співробітники лікарні викликали міліцію.

Читайте також: У Сумах підліток зарізав чоловіка через тату

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

У потерпілого виявили два поранення в області грудей та черевної порожнини ножем, яким лікар відкривав консерви на роботі. Незважаючи на те, що лікарі намагалися врятувати життя своєму колезі, але поранення виявилися несумісними з життям.

Міліція розпочала кримінальне провадження за фактом вбивства. Лікарю світить 15 років позбавлення волі.